skola skola och skola

börjar med att beröma mig själv , jag är så duktig och inte skolkat 1 jävla gång . förutom att jag försov mig idag , min buss går 07:10 till skolan och jag skulle gå upp halv sex men znossade tills klockan tio i sju och bara vaknade upp och tänkte fan... men då tänkte jag att om jkag skyndade mig så skulle jagf hinna till 07:45 tåget in , stressade sönder och såg ut som en babian till skolan . men då stannade tåget helt plöstligt och blev försenad i över 15 min så blev ju endå att jag var 30 minuter försen till religonen . men de gjorde inget ..
Sen på svenskan hade vi frejk "nationella prov" för att öva lite innan vi ska ut på praktik.
jag har fått en praktik plats på ett psyk eller ah man åker hem till psykiskt sjuka människor typ som en hemtjänst.får väl se hur de blir , har ju bara testat på utvecklingstörda och ålderdoms hem och gillar sånt när det händer saker som de inte då gör på äldreboende. haha!

Igår så slutade vi 14:30 sen gick jag och mois och fixade mitt hår och sedan gick på stan lite och kollade . sen kom jonnis och hämtade oss så åkte vi hem till moisen och typ käka godis och snackade massa och satt ute och rökte haha!!sen blev de lite sent så jonnis körde hem mig och så somnade jag efter ett tag.
imorgon har jag sovis så jävla sköönt ska vara uppe riktigt länge idag . sen har vi 4 timmars hål imorgon med ,buhu och slutar fem igen , nu ska jag kolla en film tror jag och krypa ner under täcket :)//emmis





tatuering plus bra kväll

shoo de var inte igår jag skrev alltså haha ,,
nu är det lördag och hela helgen är nästan över, buhu!!!
Igår var jag ledig ifrån skolan eftersom jag är det varje vecka, jävligt skön vecka har jag haft men snart börjar helvetes parkiken .
Igår så var det löning och utgång , åkte in till stan och förfestade med jonna och moa och hade sjukt kul faktiskt..
sen åkte vi in till krogen och dansade jävlar , en och en annan snubbel gjorde ju inget, sen var det några fucking tjejer som störde sig på oss eftersom vi dansade bättre än dom , så de sa till vakten för de knuffade oss då knuffade vi tillbaka, jävla loooers hahaah!
Sen åkte jag och moa hem till mig på natten och käkade korvbröd hahaha! cp fulla var vi med jävla idioter, jag ställde klockan på 07:00 eftersom jag skulle in och tatuera mig i stan klockan tio, när larmet ringde så sa moa emma stäääääng av haha ,  men vi vaknade klockan 8a igen och var sjukt bakis , moa orkade fan knappt sätta sig upp.
vi gick till bussen och sen studion , moa åkte hem efter någon timme ,så hon hann inte vara med när jag tatuerade mig men de var snällt att sötisen gick upp och följde med mig . ja fick dock vänta 2 timmar på att tatuera mig men de gjorde inget för de var snälla där :D
och as trevliga och de var fan värt och vänta säger jag bara,

damp ,mobil helvete.!!

fan har faktiskt damp idag.. hade rätt kul i skolan iaf hade bara 3 lektioner men endå så slutade jag vid klockan 17:00 . och hade typ 3h och 44 minuters håltimme ,
Min morgon började med att jag gick upp klockan 05:30 och fixade mig , blev klar klockan 06:20 men kunde ej somna om så gick runt och strussa här hemma och väckte stackars sötisen.. sen åkte jag till skolan så skulle moa hoppa på min buss ,så såg jag moa från bussen och satt och log så åkte bara bussjävlen förbi haha fick damp. Dessutom så hade jag inget batteri på min mobil helvete eftersom den ej går och ladda längre, så imorgon åker stackars mobilen in på lagning, har bara haft den 5-6 månader inte ens de så palla!!! kanske jag som inte tar hand om den väl inte vet jag. men får damp.
klockan 8a så började vår första religons lektion och det sög ,usch usch usch . Sen hade vi svenska och efter den håltimmen ..
Jag , moisen , jonna och frida åkte till stan diggade lite musik i bilen kanske Aqua haha!  , nemen iallafall så åkte vi till en rättegång för de är typ intressant och kolla på . skit pinsamt vi var typ de enda i salen .
Det handlade om att 2 föräldrar misshandlade sina barn , så jävla hemskt att de ens kan göra så , men de såg ut och skämmas som fan när vi kom in där i rättsalen , för hon morsan böjde typ ner huvudet.
Hahah just ja , när vi skulle parkera bilen så skulle jag hoppa ur och kolla vad p-avgiften kostade per timme så åkte de iväg med bilen som jag trodde stod bakom mig men haha märkte fan inte att de åkte iväg så gjorde värsta konstiga vändningen och de bara satt och as garva i bilen :P
Man blir så flumm och trött när man går i skolan usch usch ..
Sen när jag kom hem lagade ja och sötisen mat typ och gick ut med hundarna och nu äre kväll och jag har dampat sönder över min mobil, så har inga nr kvar förutom typ as gamla nummer, och ifrån min gamla mobil går det inte skicka sms fråga mig inte varför men det är något sjukt cpigt ..
Imorgon har jag sovis till klockan 10:00 och slutar vid klockan 17:00 igen , och har typ 5 timmars håltimme helt sjukt...!!!
Ah just ja sen är jag ledig varje fredag så jävla gött äre!

första skoldagen,,

jadå var klockan rätt mycket, 1 jävla skoldag har gått isf den var bara 3 timmar knappt men endå .
Det började med att vi fick skolkortet, och fick reda på det nya shemat, börjar 8-17:00 imon riktigt riktigt svinsurt , sen så typ chillade vi lite och fick sluta, då körde jonna ner till stan med mig, mois och frida:D så kom de en cyklandes gubbe helt cp , med en gardinstångsring i näsan som var skit stor och hängde ner till munnen , så stannade han och snackade med oss och vi bara skrattade , sån idiot men skön var han . och nu ska jag försöka sova för ska upp vi 5:30 imon orka! hahahaah

söndag

Shit det är redan söndag idag, redan söndag alltså..vaknade klockan 12 idag rätt soft efter en sjukt bra lördag kväll..
fredagen blev rätt misslyckad efter lite om och men men ah , drack igår med vi åkte till moa och förfestade sen åkte grabbarna in till stan vid halv 8a , sen så fortsatt jag och moisen och förfesta till halv 12 då vårat tåg gick ,as kul vare faktiskt .. vi dansade och chillade drack och rökte osv. vi köpte ju varsin box i fredags så då hade vi 3 liter vitt var till fredagen och lördagen skit bra!!
Sen åkte vi in till krogen och dansade helvete alltså,haha det finns scener som man kan gå upp och dansa på ,eller vafan man kan kalla de så var en tjej som flaxade as fult med armarna som en jävla kycklig och tog all plats sen knuffades hon , så knuffade vi tillbaka så puttade jag ner henne så hon låg där och letade efter något , vilken jävla idiot var hon , rätt åt henne sen vågade hon inte gå upp igen den jäklen
Sen gick jag söt och moisbaby och dansade på turk golvet, så började två blatte tjejer kaxa som fan och dansa mot mig för jag är blond typ eller något haha fattar inte felet på dom , om de visste att jag hade lite blatte i blodet hade de aldrig gjort så , men iaf så kaxa jag tillbaka och de trodde de fan inte att jag kunde , men de blev hämpna som fan de jävla idioterna .rätt åt dom med, ville bara ge de en smäll...
riktig rolig krogrunda var de igår men isf har alltid kul när jag har med moa fäör jag älskar den bruden..... :)
imorgon börjar skolan så jävla tråkigt ,drömde mardrömmar om skolan och de första ja sa imorse var att jag ville hoppa av men de är ju fan mitt sista år och har ju moa i skolan med så det blir mycket bättre!!!!!!
fyllot !!

fredag underbara fredag!

ligger här i sängen nu och pratar med moa och lyssnar på en sjukt nice låt..
Ställde klockan på klockan 09:00 för skulle hoppa in i duschen och sen möta sötisen i stan  , men vafan jag vaknade när mamma ringde till min mobil när hon var hemma själv för hon trodde jag var i stan.blev så jävla förbannad för trodde klockan typ va 6 på morgonen så hör jag henne ropa
EMMMA , EMMA?! jag ba förfhelvete låt mig sova klockan är inte mycket . . så kollade jag på klockan då var hon 10:45 .. snacka om att jag försov mig.

Ska hoppa in i duschen snart och skynda mig och sen kommer sötisen , så ska vi välja kläder tillsammans..Sen ska vi åka till moa så ska jag och moa börja förfesta ,sen kommer jonte,sötis,stefan så ska vi fortsättta förfesta med dom :) sedan åker vi in till stan och går på krogen , blir väl amor och sen centrum eller något , piren hade med suttit fint med de är så jävla kallt tycker jag ..

Ska använda mina nya klackskor idag,eller nya och nya men köpte de för 3 månader sen men aldrig använt dom hahah . cp ä'r jag men de är inte så snygga tycker jag ba hel svarta, och kan ju inte sluta använda mina nitskor , men de låter som 2 jävla hästar eftersom klacken är utsliten ..
Nu måste jag nog snabba mig lite för ska vara klar till 15-16 00 och finns ju en del och göra för mig haha .

i love the way you lie...

torsdag ? eller vilken dag äre

shit alltså håller inte koll på dagarna längre.. men idag är det iallafall torsdag som är negativt och posetivt måste jag säga.
DEt posetiva är att: imorgon ska vi festa och på lördag med osv jag får umgås med de bästa<3

Negativa är : att skolan börjar när som helst alltså orkar inte det,usch tänk och sitta på en lektion igen det dödar mitt huvud alltså.Hahah sista månaden i skolan så lyssnade man typ inte ett skit jag och moa satt och spelade lite quadra pop istället ,. hahaah  men har iallafall bestämt att varje helg nu detta skolåret ska jag göra något roligt , hela helgen .

imorgon ska : jag,jonte ,kim,söto,moa och stefan förfesta hos moisen . :D sen ska vi in till stan och möta söta juuulia ,som inte jag har festat med på 3 år med eller iallafall sen 9an haha shit vad kul det ska bli :) så ska vi på krogen och skaka rumpa lite :D och dansa och ha kul som fan
http://www.youtube.com/watch?v=LU-ZQWZSGfc
har den på huvudet hahaha

bög blogg eller what ever--

ligger här i sängen och läser en 15 åring killes blogg, alltså han är så jävla cool är han och gillar skarpt att han står upp för att han är homosexuell och är 15 år , att han redan vet sin läggning och att i den åldern kan stå upp för det utan att bli kallad bög i skolan eller bli slagen innan man går in på lektionerna. alltså de är ju fan så dagens samhälle är , man kan inte alltid få vara säg själv . alla är vi människor vafan . klart som fan inte alla älskar varandra men när en modig person står upp för den han är så ska man fan inte trycka ner människan men man kan få störa sig på den men fan inte hitta på massa dumheter. jävla freaks är dom så håller på så .

kan inte hålla mig till fredag när vi ska ut och roa oss igen , var trotts allt en vecka sen då . behöver ha lite kul innan skolan börjar på måndag. orkar faasen inte de ..
Men det löser sig ska leva livet endå och inte ta allt på stort allvar, eller isf vafan när har jag tagit skolan på allvar mer än det som intresserar mig ? det är raster man lever för i skolan ... haha damn men det är bara 1 fucking år kvar . sen springer vi ut och jublarar sen flyttar jag härifrån .och jobbar får massor av pengar ,betala hyra med och sen shoppar upp resten och kör det på nöjen . eller just ja livet är ju fan inte alltid så lätt:O men kan ju alltid drömma lite ,för vi alla har väl drömmar?
Jag drömmer inte längre mer än på natten . jag lever för helgerna och på veckorna är jag som död om inget kul händer. men lixom nu när skolan börjar får jag fan leva för helgerna och göra det bästa av situationerna..

klockan är bara 00:51 och jag kan inte sova ska upp och träffa moa imon och hämtar pengar på banken och fadderitan .......







lycklig som fan!!

Idag känns allt så jävla bra alltså , förutom att jag vaknade jävligt tidigt.. Alltså jag vaknade klockan 11 gick ut med hundarna typ i 30 min , sen kollade jag brevlådan .. samma visa varje gång jag sticker ner handen i nedkastet för orka låsa upp en jävla brevlåda för att kolla post.
stack alltså ner handen och där låg det ett litet kuvert och vad stod det på de kuvertet . joooo mitt jävla namn . hur ofta får jag post då ?! inte alls ofta. Torkade av de blöta vargarna när jag komn innanför dörren öppnade de jäkla kuvertet. Och det var ifrån vem ?! ehm jo självaste skattevärket själv. då tänkte nej nu jävlar kommer jag få betala restskatt ifrån mitt gamla jobb.
Jadu då är det såhär att jag får 336 kr istället . fyfan vad lycklig jag blev för de lilla.för mitt konto har fan varit tomt i flera månader så har fått snylta av morsan , så självaste fan så räcker pengarna till en krog runda eller något annat kul . shiit den jävla lappen satte jag upp på kylskåpet och ska hämta ut dom imorgon . Antingen kommer de gå åt på ett kvick, men får ju trotts allt lön nästa vecka men den ska ju gå åt åt min tatuering och mitt hår och göteborg. shit hahah .

Jag dör av att tänka på att skolan börjar på måndag, kommer bli helt sjukt . och det är mitt sista år fyfan vad sköööönt ! äntligen få slippa helvetet och leva i paradiset . fyfan vilken frihet. SHIT! men det jobbiga är att vi har 2 månaders praktik i 3an orka det , praktiken är typ inte kul ens . men förra året var det de för jag fick va med min älskade mois . Jag var på ett dagcenter för utvecklingstörda och mois var på ett hem för utvecklingstörda se de kom till mig varje dag och hade kul hahahah! ;)

Nu sitter jag och taggar lite musik.. på fredag blir det utgång med grabbar och flickor ,RAWRRRR kul det ska bli längtar redan .


ha det gött /// bebben,emma,emssi eller kalla mig vafan du vill :)






stan med babies

vaknade idag av att min älsklings mois skickade sms och fixade mig så åkte jag in till stan och mötte henne.
vi gick lite på a6 och hon köpte en present till hennes pojkvän ,så söt äru mois<3..
sen efter någon timme när vi gått och kollat i alla butiker typ utan pengar så kom jonna ,. så åt vi lite och sen snackade vi massa och sedan körde jonna oss till stationen.
sen så åkte jag hem och nu är jag alltså i sängen ..
Vi ska nog till göteborg nästa helg jag jonna och moa :)= och tillbringa hela helgen där ska bli as nice , och på fredag blir det utgång och på lördag ska vi åka ut till falks grav usch

måndag,stan med morsan dirr till baba!

Måste bara börja med att jag hade en underbar dröm inatt säger inte vad den handlar om de får ni klura ut själva men jävla vad nice den var, var uppe till klockan 5 imorse och vaknade typ vid 10:00 , vaknade på en bra sida iallafall jävligt trött , men allt är tack vare drömmen<3!
Jag tog mig en varm och skön dusch och sedan klädde jag på mig , min klädsel blev jeans,vita ralph laruren skor , svart spettsigt linne och en vit fred perry tröjja.. en vardaglig tråkig klädsel alltså..
sen åkte jag och mamma in till stan och shoppade lite , sötnosen är min mamma alltså älskar henne !!!!
fick ett par nya Ralph Laruen skor osv .. :)
sen åkte vi och kollade sängar men vi hittade några kap men inte köpt någon än .
Sen åkte vi till Baba (farmor på tjeckiska) och gosade med henne så söt är hon .. tog kort på hennes nalle hon fick engång när hon fyllde år , haha kommer bild på det ...
Sen imorgon ska jag och jonna och moisen var nice ska de bli<3
haha
skorna

söndag 02:16

är inte trött ett jävla piss och kan inte sova heller, usch vill festa eller något hitta på vad som helst..
imorgon ska jag och mamma till stan och sen till baba och mammsis farfar , ska väl bli nice bara om vi shoppar något *(A) annars är de inte lika kul..
Egentligen så är det lite skumt , att när en tjej ligger med en kille eller flera så blir hon kallad hora ,isg jag använder de själv till tjejer som ligger med allt som rör sig , men iaf, men när killar ligger med 4444 stycken så kallas de erfarna. helt sjukt . låt tjejer sära på benen med ffs . varför ska just tjejer bli kallade något så förnedrande och killarna ska få tummen upp för alla de legat med , då äre fan mig status och alla tjejer vill ha  honom . men när vi snackar om tjejen då jävlar så sprider vi ryckten och förnedrar henne och stämplen går ju inte bort .
vill till göteborg och festa idag, fan vad nice de vore och komma ifrån ruttna jönköping ett tag.
faaan har öppet fönster och de kom in en såndär stor jävla långben rätt i ansiktet usch ryser i kroppen
nu ska ja fortsätta kolla på segemyhr . och sen försöka sova natti natti

söndag chill!

ligger här i sängen läste just mitt cpiga inlägg sen igår natt.hahah herregud sjuk jag är ..
Vaknade ungefär vi 08:00 idag och var hur torr i halsen som helst så gick ner och drack sen gick jag till sängen igen och somnade om till typ 12:40 , sen så gick jag ut med Ozzy och Hugo som drar så in i helvete och gick åt alla olika håll får ju fan damp på dom , var inte så bakis idag faktiskt , och hade kul igår faktiskt ... -jag tar om går kvällen eftersom jag inte skrev om den helt nyktert haha!

Aja de började såhär , jag åkte till moisen vid 14:00 tiden och sen började jag,mois,stefan och kim förfesta lite där . och moa och stefan har skaffat världens sötaste minsta katt som heter Helmer fyfan vad söt den blygisen va. men iaf vi drack bara lite där sen gick vi ner till stationen och skulle ta tåget till husvkarna för att festa där . så mötte vi Jonte och Marcus på stationen så åkte vi .
Eftersom de är vätterfesten så var det väldigt många små barn på tåget , isf jag är inte så gammal själv men de glodde som fan och trodde de var tuffa . hade hiphop kepsen på sne och chillade och trodde de var så tuffa de små 2000:arna hahaha!
Sen kom vi fram till huskvarna fick vänta en timme för att åka med bussen till "festen"..men den gick aldrig och sen fick killarna shyss till festen . och jag och moisen fixade shyss men vi satt på stationen i 2,5 timmar först hahaha ! inte så jävla kul måste jag säga. men det blev roligare eftersom jag var med älsklings moisen<3333!
Sen kom vi fram och började dricka , sern kom lite mer folk och massa skit , men vi dansade loss så in i bomben roligt var det faktiskt . Blev ingen studsmatta dock vet ej varför men blev ej så bara . haha!

Sen åkte vi hem typ vid 2 eller vad de var , så blev de lite bråk i slutet . HAHAHA!!

Jonte skojjade lite kaxigt och då blev sånggubben sur och så smällde jonte till honom så skrek alla och jag och moa bara skrattade hahah , de gjorde isf de andra med i bilen sen så åkte vi bara iväg och satte hos i bilen , haha vilken jävla cpig kväll men de var bannemig kul ..


Idag ska jag nog inte göra ett skit bara sega i sängen eller något annat.orkar ej göra så mycket . har hjälp morsan lite idag duktig som jag är (A) . och sen har jag sett Green Street Hooligans 2 den var faktiskty bra tycker jag . tråkigt bara att det inte är samma skådisar som i 1an . men den är värd på och kolla på iaf.

Ska lägga upp lite bilder från igår med
stefan,moa,jaag
KIMSAAA
Lilla bebisen helmer!



skulle bara vilja ligga med dig ja!

skulle bara ligga med dig ja skulle bara ligga med dig , skulle bara ligga med dig ja skulle bara ligga med dig ja ,. de ät mitt tidsfördriv .fan vad full ja är klockan är bara lite över 03:00 och kom hem för en stund sen . fyfan vilken jäåvla cp klväll men skulle endpå bara ligga med dig ja!
in my head också !! alltså fifan kväöllen började såhär , började förfesta kl 1400 och sen fan åkte vi in till stan , btw mobilrn är pajj med .ehm ja iaf vi åkte till jonna och festa oo masssa skit kom och sen dansade vi med en kille som kunde alla låtar så sjöng han massa sen blev han cp o raggade och äcklade jajajaaja . sen blev de fan bråk mellan jonyre o han as gött sen btrummade vi lix iväåg med bilen och drog hem shit alltså palla blogga som svin hahahaahah

vaknat och fest!

sho , nu är de lördag morgon då känner mig redan stressad eftersom tågen går pissdåligt idag, fyfan vad sämst de är och de går inga bussar heller . cuuunt också ...
De var någon jäkel som ringde inatt från dolt nummer och jag vaknade till och blev livrädd och trodde att jag såg någon som stod och tittade på mig så jävla äckligt!!
och nu när jag vaknade så var överkastet utanför täcket har sovit sjukt konstigt inatt eftersom jag har så jäbvla ont i ryggen ,
idag är de lördag och jag ska åka till moisen och förfest med några och sen vidare till jonnisen . så jag måste rappa på lite om jag ska hinna duscha och allt .,

göteborg!cp jag är!

Mitt internet har inte funkat sen i tisdags eftersom telia är lite efterbliven men nu äntligen har det börjat funka. jippie så jag kan börjA blogga igen . de har faktiskt hänt lite skojjiga saker . hahahaha!
Min oändliga resa till göteborg ska jag skriva om nu :
Göteborg:de var såhär i tisdags hade jag typ inget och göra jag hade lite tråkigt och så och ville festa eller träffa något roligt folk eller vad som .Fick jag en ide att jag skulle träffa en där osv osv .
Så jag stressade som fan och duschade packade en liten väska,sminkade mig lite lätt och tog på mig fula kläder för jag visste ju inte vad som skulle händra framöver om jag skulle backa och åka hem igen eller inte..
Det började med att jag åkte till min älskade mois för att hämta mitt vin och dricka upp de.Så att jag skulle bli lite mer spontan och inte tänka på så mycket bekymmer om vad som skulle hända..Haha jag åkte lite glatt till gbg men lite små nervös med , men som sagt tillslut dämpade alkoholen känslorna. Mitt batteri dog typ hade 2 % kvar på mobilen , helt sick eftersom jag glatt ringde runt till mina kompisar och berättade att jag inte hade "alla hästar i stallet" som man brukar säga.men skrattade lite lätt för de .
Sen var jag helt plöstligt i götet men tåget stannade ju fan aldrig så jag trodde jag hade åkt förbi dum som jag är , så ja ba shit shit vad ska jag göra lixom och mitt batteri kommer dö när som . men jag stannade på tåget och fick tillslut ingen panik utan började fnittra lite istället.men sen klockan 22:10 eller något så var jag äntligen i gbg. Sen blev de en liten krogrunda och annat nice där , så de var faktiskt värt och åka dit hade väldigt kul måste jag säga.
Vi gick och la oss klockan typ halv 6  på morgonen för jag var inte trött och sen vaknade klockan 11. jag såg ut som helvete o man ba tänkte shiiiiiit också orka vakna och åka enda hem igen .men endå så tar det inte så lång tid..
SÅ vi åkte till stationen o mitt tåg gick klockan 14:02 så satte jag mig på tåget och helt "plöstligt" inte hade pengar . hahaha . ja tänkte nu jävlar så kommer allt gå åt helvete och fick panik. ringde min syster och sa att hon skulle boka biljett på interenet men de gick inte för bokningstiden för det tåget var redan slut...sen satte sig en kille jämte mig så de kändes tryggt att typ de inte tror att jag är ny resande då..
så jag låtsades och sova.men då väckte ju hon kontrollanten mig . jag ba gåre ta de på kortet ? hon ba neeej . jag ba fan också för jag har inga kontanter. och så berättade jag att jag ej hann boka biljett och att de var försent sen och massa skit.Jag ba men skriv en faktura till mig då , så gick hon ba och hämtade chefen ..
Så sa han jag kommer strax så ska jag skriva den åt dig ... jag väntade och väntade enda tills jag skulle byta tåg och jag behövde inte betala ett jäkla skit!!så jävla gött mer än ditresan som kostade typ 190 kr , de är lite sjukt för kollade på internet innan och den resan skulle kostat 83 och om man köper på tåget kostade de 100% mer , men kan säga att allt de där besväret var så jävla sjukt värt de...Sen kom ja hem till mammsi och satte på mig skööööna kläder och somnade till i några timmar ..


igår vare torsdag : och då shoppade jag och mamma lite på kvällen,köpte en ny korsett,en klänning,nya jeans ,ett armband..
nice vare iaf och inhandla lite nya partykläder mest men endå .slipper man stå i garderoben och välja i 2 h timmar nu på lördag.
Idag äre fredag : usch de känns surt faktiskt för ska jobba och jag vill verkligen festa, kanske ska in till stan ikväll och träffa lilla daniel om jag orkar för slutar faktiskt klockan 20:00...
imorgon ska vi till jonnis och festa ,så jäkla nice ska de bli:)
och min lilla pappa ligger på sjukhus:(för han kläde fingrarna i en maskin på jobbet,fyfan stackars min älskade lilla pappsi<3:(

måndag kväll

Har blivit en seg dag idag ,har knappt gjort något mer än varit ute med hundarna.för skulle gjort annat egentligen men blev ej så !!

Träffade klara och julia en stund och julias underbart söta bebis, fyfan vilken gulleplutt helt sjukt att de finns så söta små liv som kan röra sig och titta och göra ljud , fyfan vad söt den var . vi var ute och gick lite och sedan gick vi hem till klara en stund . tiden gick snabbt iallafall och nu är klockan 23:50 . kul och träffas igen , var så sjukt länge sen , kändes som man var barn igen och inte hade träffats på år och dagar men tiden går ju trotts allt sjukt snabbt , eller ah åren ..
Jaha vad ska man göra imorgon då?kanske jobba vem vet , jag vet ingenting just nu inte ens vad jag kommer få i timlön eller lön . fuck också i need money nu !
är inte ens trött så kommer vä'l vara uppe några timmar t.ill tror jag om de finns någon och snacka med eller någon bra film och kolla på ,. i hope so

Kollade på en komedi innan som hette grandmas boy 2 den var rätt rolig för att ha tråkigt då . hahah

pusss nu ska ja göra något annat än att slösa tid på en värdelös blogg



helvetes måndag

orka måndagar fyfan alltså , vaknadew lite över 11:00 idag skit trött och sliten efter denna jäkla helg .är riktigt sugen på att festa idag , usch alltså . jaja orka blogga allt suger jävul idag , orka jönköping och alla andra små orter i närheten ,. vill till någon större plats !!!!!!!

söndag kväll!

äntligen är jag hemma ifrån jobbet i och för sig har jag redan varit det i ungefär 2 timmar .. men är så jävla trött och irriterad idag , jobbet var verkligen ett rent ut sagt helvete på kvällen , usch hände en grej som gjorde mig både arg och irriterad,  dessutom har jag så ont i min rygg så jag tror jag dör . måste kolla upp den nu som jag sagt i ett tag ..!!
har tagit en lång och varm dusch nu . riktigt skönt var det och sedan la jag mig i sängen och bara ligger här nu och är så lycklig över att jag inte jobbar igen förrens nästa fredag . dum som jag var så tackade jag  : ja och det är på fredag kvällen jag ska jobba så jag lär ju inte hinna festa just då :( får bli på lördagen..
vill ligga och gosa med någon just nu , hade varit underbart och kollat på en bra skräckfilm. usch vad jag saknar det , rätt länge sen jag låg och mös med dig!!
tiden går för fort så det inte är klokt ibland.Snart börjar man 3an på gymnasiet känns som jag just började 1an ju ..
Sen efter 3an ska jag flytta ifrån jönköping vad jag vill iaf , men inte från mina älskade kära vänner . men viln flytta till en ny stad . är trött på denna gamla kyrkohagen med en kyrka i varje hörn . hahaha
nu ska jag sova så natti natti med er ..<3


tjeckiska värktabletter ,sjukt bra


Helgen


sho,, var ett tag sen jag skrev nu har inte hunnit alltså börjar med fredagen :
Fredag : jobbade till klockan 13:00 faktiskt riktigt kul på jobbet , sprang hem duschade fixade mig åkte direkt till moa hade inte ätit något sen torsdagen så jävla vad full jag blev lätt, usch inget och skryta om direkt men de var en fin kväll .. vi förfestade lite jag ,moa,stefan,kimsa,jonna och jonte . Sen drog vi inte till stan åkte till bongo och lilla kimsi bjöd mig på en drink, så snäll han är .!!
sen gick vi till amor och var där lite snackade och hade kul . och senare på förnatten drog vi till centrum ,. Kul och dansa vare ju men halkade för de är så jävla halt där inne och alla spiller ut drinkar för 1000 lappar hahah! . nemen jag tog tag i moa så hann ju inte ramla ner på marken ..
Sen åkte vi hem lite över 02:00 och så var jag uppe och stimmade en stund sen jävlar gick jag till sängs för jag visste vad som väntade mig på morgon dagen !!tog lite bilder med jag och min vackra moisen<3

Lördagen : gick upp och sen gick till jobbet dirrr! ,Jobbade till klockan 9 på kvällen,usch segt som fan , hade 30 minuters rast och jag däckade i soffan i personalrummet. Men annars gick kvällen jävligt bra..
När jag kom hem var min kusin här och vi åt lite och tjatade till 12 tiden på natten . sen somnade jag vi 2 ungefär bra jobbat eller eftersom jag skulle gå upp klockan 6 för att jobba.

Idag : idag är det den regninga söndagen och jag började alltså och jobba klockan 07:00 och nu har jag rast i 3 timmar eftersom jag jobbar en delad tur .usch vill sova men de går fan inte !!
SÅ börjar jag klockan 4a igen och sedan jobbar jag till klockan nio . surt som fan orkar verkligen inte . men de är min sista dag på jobbet så det är riktigt jävla gött . Sen får de bara ringa in mig om jag ska jobba lite extra.

är sugen på och åka till götet eller skåne och festa lite och chilla lite innan sommarlovet har sitt slut .
nu ska jag försöka sova men puss på er .
moa du är bäst!



gammal biiild:D



lalal fest!!!!!

lalalal fyfan har skrattat hela kvällen nu alltså , kul och skämta lite med min bror och hans tjej . hahaha undra vad vi skojjade om ,eller vad sägerru gunnnar ?!! hahaha säger jag ba .

Ligger och diggar HARDCORE , är så jävla taggad för fest nu , men de inte länge kvar tills jag drar upp vinaren skämtar skojjar och stimmar. fyfan vill ba känna doften har mitt vita vin !!
Är hemma 13 :00 imorgon och ska hinna duscha och allt på 2 timmar :/ kommer aldrig hinna i hela livet:/ .. men ah får skynda mig så in i norden . klockan 3 ska jag till moisen och där drar de igång lixom , lite trumper,fioler och hela orkestern hoppas jag inte håller på med min tradtionella fyllegrej  . ska festa lite lungt imon som oftast blir galnare än vanligt ... men ska ju trotts allt upp och jobba dagen efter och sen hela söndagen med , palla jobba helg ?!?! vem fan gör det egentligen .. Hade hellre förlorat lite pengar för att kunna ferra lite gran ...

Ska sova snart eftersom jag ska upp vid 6 :( kommer aldrig palla det ,. men bara dra upp hakan med ett leende på läpparna . LALALALALA..

ska sova snart sov så gott ,hola fuckers<3

Har inga bilder och lägga ut ,så får bli gamla bilder som gatan!
Mina gamla kläder!

fuck it nu äre kört..

Fuuuck vad jag alltid ska klaga men har ont i mitt jäääävla huvud orka det!!!
Idag började jag klockan 8:00 på jobbet fyfan vad jag drömde konstigt (A)  och dessutom var sjukt trött hela dagen på jobbet, jobbade isf bara till 15:30 men fick sluta 15:00 eftersom jag inte tog någon rast..
Sen gick jag hem och drog och duschade fixade till några hårstrån drog på lite makeup och sedan tog jag tåget till min ÄLSKLINGS TJEJ!
Vi satt och tjötade lite ,såg en film med stefan och kimsan men sen gick jag och moisen ut igen för filmerna söög , så vi satte oss på balkongen och snackde lite mera,
Skulle egentligen till min söta baborska imorgon men ska istället åka och förfesta hos moa med lite folk och sedan dra ut på en krogrunda , ah det var ju ett tag sen jag festade , i lördags och nu börjar suget dra ihop sig och det är ett måste att gå ut imorgon. de roligaste är fan förfesten så jävla gött folk och man kan sjunga dansa snacka massa bulle och sen tjiiing så är man i dimman igen ..
Nu ligger jag i sängen gosar lite med täcket eftersom jag inte har mitt söto här och lyssnar på när familjen sitter i rummet jämte ,Brorsan åker hem på lördag :(:( usch vad tråkigt de ska bliii
nu ska jag sluta skriva posss posss.

falska!

Då var klockan snart 22:00 och ska jobba vid 15:00 imon . orkar verkligen inte de man blir så jävla depp usch!!!!
men min sista fucking vecka nu så det är verkligen as skönt . vill ut och resa nu lite mer innan skolan börjar med !
Imorgon ska jag nog hinna va med min älskling moa innan jag börjar jobba. Ska bli riktigt nice inte träffat min gullis på över en vecka . snacka om att jag har saknat henne ...
Jobbar hela helgen med , skulle jobbat förra men bytte till denna för jag skulle till Helsingborg så ja får ta mitt kast men det är värt de.
Vill gå in i dimman på fredag och hoppas det blir så  med . för börjart inte förrens 12:00 på lördag . Så då hinner man sova ut lite!Hänger lite på msn men inget vettigt folk inne ska jag säga er . inga roliga jävlar som jag hade önskat.
Och en sak ska jag säga er , hatar folk som säger massa saker som inte stämmer eller som kommer att ske ,stör mig så in i helvete på sånt . orkar inte med er som håller på så , så ni kan faktiskt bara dra åt trollskogen och bygga er en kojja.
Finns både falska killar och tjejer som man skulle vilja ge en bitch slap och sen dra bort med stoltheten och ett leende på läpparna. ..
Fuck folk som snackar bullshit! okey jag är inte den perfekta människan heller men jag stör mig fan på folk för de ,och alla stör sig på någon eller ?!!! exakt !!
usch vill bara att de ska bli morgondagen så jag kan få träffa min älskade moissss!!!!>3
Kanske är världens känslokallaste människa nu men orkar inte med bullshiters !!
skiter i nästan er alla som inte kan ha ett leende på läpparna och går runt och bitcha de kommer man ingenstans på .
Och påtal om annat som inte kommer från någonstans har jag så in i helvetes ont i min rygg. vill bara dra ut hela ryggraden sen stampa på den och dra in den igen , låter helt sjukt jag vet ,
är inte så normal jag heller men jag är iallafall mig själv och inte skämms för det ,ibland kan vi alla leva ut lite och inte hålla på och fjanta sig som ett barn och inte veta vilken människa man vill vara. Har en täckmantel som en fucking bitch  ne ni kan faktiskt dra ,
killar kan också vara bitches för den delen . ljuga som as och är players innerst inne och nej menar inte dig gullegt !! menar andra också !!
hejdå!
kimsan full som få ! in i dimman på er allihopa !
Egot själv !!
Jonna och moa<3

tisdag morgon ..!

Go morron go morron ,ligger och dunkar lite HARDCORE i sängen , sjukt skönt såhär på morgon kvisten . Vill på RAVE nu , fyfan vad nice de skulle va. Känna musiken fladdra in i örat och man är lite halvt i dimman :) DAMN GIRL DAMN!
Ligger och letar textstilar till min nya tatuering jag ska göra.Hittat en som är rätt snygg. Texten ska stå på tjeckiska då och är söööt passar perfekt på mig :) ahah ! Då äre bara vänta på att pengarna ska casha in så tare ett klick så är de borta igen .
Tatueringen lär ju kosta lite,sen fixa håret,och är skyldig 3000 med :/ . fyfan där var min lön typ åt helvete.
Sen ska jag spara pengarna till min lilla utomlandstrip eller annat om jag inte får det av modern min<3.!!

Imorgon börjar lilla jag att jobba, orka säger jag rätt ut! men det är min sista vecka så det är bannemig skönt det. Men jobbar helgen så hinner säkert inte med en och en annan fest som jag är sjuk sjuk sjukt överdrivet sugen på :((!
Ska nog träffa moisen på fredag och hitta på något , Vad vi ska hitta på än vet jag inte, kanske ett och ett annat bustrick! haha

Eftersom jag sover i min systers gamla rum för vi renoverar om mitt ,vill ju inte lixom ha rosa tapet längre och har inte orkat säga till om att vi ska renovera de så har det äntligen skett medans jag var i HBG !
Usch iallafall min systers säng förstör min rygg, fyfan madrassen knullar mig i ryggen varje natt. Så blir och ta verktabletter innan jag går och lägger mig och precis när jag vaknat . !!!!
Nu ska jag gå och ta mig en skööön dusch och lång med ! skvätta lite vatten på väggarna som den gamla badankan brukade göra. Kanske ta en simtur i badkaret med  lär ju kunna ta 2 simtag iallafall ,
seee uuu :)

med tiden förändras allt o alla ...

Fyfan vad folk förändras med tiden och livet också för den delen . ¨
Man har alltid sett ett liv framför sig med sin partner eller vännerna och att allt ska va si och så me nfan vad de förändras om man tänker tillbaka .
En dag förändras allt helt plöstligt , det ena efter det andra . känslor,utseende,vardagen .
Livet är ett berg o dahlbana . Lycklig till olycklig så håller det på så . Känslorna åker fram och tilblaka!
ligger här i sängen har varit med min bror och bella och berättat lite olika saker för varandra eftersom vi inte träffats på länge. roligt och skratta lite här och var . Hahaha!
man vet aldrig hur vardagen ska se ut , tänk och få se fram i framtiden bara några månader och se vad som händer , vad man gör osv.  vore jävligt kul så man skulle hinna se så man inte gör några misstag ,

usch med måndag

Nu är helgen över och det är måndag igen , jobbar inte idag det är riktigt skönt . eller jag tror att jag inte jobbar eftersom jag ej hittar mitt schema för vi renoverar mitt rum .:/ aja .
Vaknade precis ofta jag sover till 13:15 ? det är ju helt sjukt brukar jag bara göra när jag har druckigt.
Men kanske tar igen mig efter de få timmarna jag har sovit i helgen .
Vill fan festa idag eller åka någonstans eller vad som orka va hemmaa!!
Min pappa åkte till gävle idag och jag skulle följa med som sagt men jag låg ju och sov och skrek NEEJ när han frågade haha . Så nu är han påväg hem igen med min bror och hans tjej :) har inte träffat min bror på över ett halvår så nu får jag väl se han i några dagar iallafall , ska bli trevligt :)
Somsagt jag vaknade med värk i min rygg så jag inte kunde sätta mig upp ,sedan så hade jag sjukt ont i magen så jag trodde jag skulle spy och så vare fett kallt i rummet för jag som dum huvud hade öppnat fönstret inatt .
fuck vad skumt allt är alltså  ,
Nu ska jag ba ligga här och vänta tills de kommer .
weird feelings har jag



sötisarna'gg


fuck fuck och fuck igen

fan alltså , vettifan vad jag håller på med nu förtiden , hahah shit jag kan fan inte ha kul utan och sakna det och blir depp istället för jönköping är så fucking trist.  hade velat stanna längre och åtminstone festa idag igen .!!!
vill bara tillbaka till fucking skåne ,tänk och bo där fan vad underbart kändes inte som man var i sverige ens . måste fan dit igen med mitt gäng och festa sönder vore skit nice ju ! och har saknat moisen med när jag varit borta, men vi får festa snart vi med :)pluttt på alllt usch usch . vill vara i dimman just nu och kröka sönder och leva livet .
JÖNKÖPING suger som fan!!!:/
bor i min systers rum nu eftersom vi renoverar om mitt jäkla rum :D ska måla om och slipa golven osv så det blir fint . usch alllt är verkligen så fucking surt idag vill ut och festa träffa människor / vänner och ha jävligt kul men ah faaannn
an

Helsingborg!

hej , nu är man hemma från helsingborg , igår var det sjukt kul där och i fredags vare lite segt men såhär började det:
Fredags : jag började och jobba sen ,skulle jag ta tåget in till stan för att åka med bussen till Helsingborg. men vafan då var mitt jäkla tåg inställt och jag fick ringa mamma fort som fan och be henne köra mig in , Träffade jonnis sen på recencentrum och vi började för ferra på bussen med några cider , sen kom vi fram till vårt kära vandrahem , vi hade ett eget rum med några andra som jonna känner , Hahah på dom .
Vi började fixa oss lite sen gick vi ut och söp ennu mera. vi träffade lilla martin lite senare och vettifan vad som hände sen , har faktiskt inte så mycket minne kvar av det , vi tog oss till vandrahemmet men orkade inte vara där , så jag följde martin hem och sen gick tillbaka igen , haha jävligt nödvändigt ?:)
Sen somnade jag så skönt i min säng jag och jonna delade as mysigt ju .Var hemma vid 5 på morgonen usch va hemskt .
Lördagen : vaknade lite då och då på morgonen och hörde ljud , cp såg . sen knackade våra bögar till grannar på så man vaknade, sen somnade vi om till halv två,  sedan gick jag och jonna och duschade och sen gick vi till stranden med några av de andra tjejerna. ssedan fixade alla sig och så förfestade vi och drog till danmark !
haha as kul i danmark jag och jonna svepte i oss en mintu ihop och några cider var och hoppade av i danmark med de andra och söp . haha fyfan kände mig som en luffare men sen blev vi as äckligt fulla på båten och förresten vi satt i baren med och drack och öl drinkar , fint de . Vi gick av båten och gick bakom en gränd och kissade och sedan mötte vi martin och hans kompis och åkte till danmark igen och drack lite grann , de var kul de men blev nog liute för mycket för mig . Sen åkte jag och jonnis karusell och de snurrade i bollen så otroligt jävla mycket :( ..Sen mötte vi martin igen och sedan gick vi hem till vandrahemet jag och jonna och skulle sova , men ville inte sova för att jag inte kunde , men thats it . Det var min resa. kan säga att själva helsingborgsfestivalen sög men helsingborg var sjukt underbart nice och åka över till denmark ! pusss på er

RSS 2.0