Sömn!

vilken härlig dag det kommer bli imon asså :D pengar rullar in som de ska det går bra nu !! :D
Imorgon blir det lite skola och sedan så blir det mys på stan och bio =)=)
Sov knappt något inatt heller och vaknade att jag hade sjukt ont i halsen det var som något troll hade rivit upp min hals med hans vassa naglar asså känns som det blöder ...
Var trött idag självklart och därför så somnade jag på lektion en stund och sedan hade vi 2 timmars håltimme så jag och min underbara bestämde oss för och gå till skolsköterskan så fick vi ligga i sängen där inne och sova , sjukt konstigt och sova i en säng i skolan och sedan ställa klockan och vakna upp till nästa lektion helt sjukt. men skönt vare vi båda sov som stockar vi små sjuklingar.
Ikväll blir det och rocka loss och sedan lägga mig ner med lilla barapapa som helt plöstligt kommit till sängen herregud asså hahaha , känner mig som 4  igen :D
i helgen blir det massa roligt och stök kan behövas lite röjj nu säger jag ;)
pusss

Tisdag

hahahha säger jag bara .. Grejen är att jag somnade 05:20 imorse och kunde ej sova och var pigg som en åsna medans min söta kompis sov som en stock förutom om jag väckte henne då och då stackaren .
Sen gick vi upp 06:20 och åkte till skolan och var på en lektion som höll på till klockan 11:00 sedan åkte vi till petra och åsa och gick en promenix och mös sjukt roligt och mysigt !!!:)
Hahaha grejen är den att jag var så trött så jag skrattade åt mycket så jag och moisen började as garva på bussen så hon som sitter jämte mois tanten började skratta också och sa att vi spred glädje en sån sötnos !!:)))
Snart påsklov och hoppas på massa roligheter och snart är studenten och då börjar mitt nya liv med massa äventyr vem vet vad som kan hända i en kvinnas skor som mina :D:D

Måndag

hejsan hoppsan tjenixen trixen , Igår så sov min fina moisan här och idag blir det samma sak igen . vi trivs ihop så bra:D:D
Idag så började våra profilkurser och jag läser psykiatri och hoppas på en praktik plats på rättspsyket med mois . Fan vad spännande och kul och träffa massa intressanta människor .
Idag så har jag och moisan varit i skolan då ochg hade en lång fet sovmorgon välbehövd efter denna helg måste jag säga..
Sedan så tränade vi och gick till ikea och gick lite på a6 :) snart närmar sig både student och bal och jag längtar så mycket sen börjar det nya livet.:)
Imorgon blir det samma visa igen skola och träning aja det är fina grejjer det..
Nu ska vi kolla på Big Brother och fan vad man vill klappa gurkans söta huvud. ohhh damp får jag på han sån björn är han...
Jaha vad ska man säga idag då lite irriterad för finns folk som inte uppskattar det man gör och det är väldigt tröttsamt .. Tycker att människor ska börja tänka efter vad verkligen GE OCH TA betyder ..

vad ska man säga...

är så frustread eller hur fan de stavas idag. Kvällen började as bra igår och slutade dramtiskt . helvete säger jag då ..

Men måste säga att det var kul i början så jag ska inte klaga. Vaknade av att papperskorgen stod exakt vid min sängkant och kläder,skor,jacka och allt låg utspritt överhela rummet. Ögonfransarna var ihop klibbade av all mascara jag inte hade tvättat bort men vad gör de.

Idag blir det massa mys med min mois och sen blire att plugga till vårat teckenspråk prov-herregud hur ska de gå har inga hjärnceller kvar sen igår.

orkar inte ha de såhär längre men vågar inte ta steget, allt går upp o ner som en berg o dalbana men de är en vana så man orkar inte ta steget för att de ska gå .ibörjan äre säkert jobbigt men sen blir det bara skönt!!!
posssss 

Underbar dröm!

Hade en sån sjukt underbar dröm inatt men tyvärr kommer den nog aldrig bli till verkligheten den var för bra för och va sann och imorse när jag vaknade så var mitt hjärta helt varmt och blev på sånt gott humör och dessutom var jag ledig med , jag försökte somna om för att få drömmen i återuppståndelse men de gick tyvärr inte , ska försöka få samma fina dröm inatt igen , mums säger jag!!
sen kom moisan hit idag ochg vi pluggade för en gångskull så jävla duktigA är vi sötnosen!
jag känner mig fri och lättad från allt och de är jävligt skönt men vore inte fel och ..
Hade ett roligt och gött samtal innan med som fick mig lugn i kroppen ..
puss på alla er som inte är idioter och egoister<33

RSS 2.0