fucking pissväder!

j,kk.

regning torsdag!

Idag har jag väl inte gjort så mycket.Det piss regnar ute och man blir helt depp alltså..Vaknade tidigt imorse,som vanligt då!Gick ut med min hund i någon timme i regne..Fettt sköönt iallafall.Sen åkte jag till jobbet och jobbade.såklart!Sen kom slatten och tati hit och kollade på i taket lyser stjärnorna!

Fan vad allt skulle bli lättare om folk slutade att vara sånna jävla odågor.Är så jävla sur på allt idag,och vädret gör det ju inte bättre.Kanske borde ta och titta på "vi hade ju iallafall tur med vädret",skulle passa mig perfekt nu .Har inget direkt party sug heller.Men det kommer det kommer!Vänta ni bara tills jag och min kvinna åker till Rimini snart,då blire inte en lugn stund eller lätt för italianarna.Fetttttt kaoos.

Betygen hemskickade snart,kul och se hur mycket man har kuggat,men vaah fan man lever bara en gång i livet finns mycket annat och tänka på.Finns ju människor som är mer bra på praktiska saker än teoretiskt,tex jaaag.Hahaha.

Ska kolla på dom som ska ta stundenten imorgon och jag hoppas innerligt att jag ser den fittläraren och ska skälla ut henne så hela sommaren är förstörd för henne,good luck..

Orkar inte skriva mer för då kommer bara min ilska ut över hela bloggen;D säger bara en sak PIDH!

pussspåerrrrrrrrr


Go to hell

Är så jävla förbannad.en fucking äcklig lärare till hora som jag hade i början av gymnasiet tog min uppsatss!Det var såhär : jag lämnade in min uppsats till min lärare och hon glömde den på bänken så kom den andra jävla läraren och tog den uppsatsen och gick till min lärare och sa att jag inte hade skrivit den!Är så jävla förbannad så det finns inte.Tur att jag har en sån bra lärare i svenska iallfall som tror en,annars hade det varit katastrof.Men den läraren som sa det kommer jag prata med och fråga vad fan hon håller på med.Jävla idiot.Ursäkta mid ordspråk men är så arg!!!Men men .Nu är det sommarlov och det är sjukt skönt.Ingen sol men vaddå det för duga att sova bort tiden eller göra något annat.Och matte du är bäst!Hade inga pengar på mobilen och han laddade på med 300 så jävla snällt!Tack !!!!!Så nu är jag glad igen.Har äntligen pengar på mobilen!

<3



gg

Helgen!=)


 

Varit en rätt skön helg..FREDAG:fredagen började med att jag inte gick till skolan och åkte in till stan med Tati istället så vi kunde gå på stan lite.Sen på kvällen åkte vi till slatten som hade "kalas för släkt och vänner" och det var mycket trevligt.En nackdel var att jag drack vin där och det tål jag fan inte.Det märktes sen till kvällen när vi skulle hem till mig och chilla . La mig i sängen och ringde en snabbis och slöt ögonen och kände genast hur dåligt jag mådde .Jag la mig ner på golvet och spydde i min papperskorg,mycket färsht.Fick byta påse 2 fucking gånger.. =)
Vi fick skjuss in till stan och jag var itne där länge. ÅKte till mullsjö sen och inte kom hem förrens morgonen därpå.Sov inte mycket den natten alltså.Mitt tåg skulle gå 07:35 men de kom inget tåg så då tog jag ett mycket mycket senare..


Lördag:Mötte Nick på resecentrum så åkte vi hem till mig.Fast jag ville inte gå hem till mig först eftersom mammas farfar var här och lite pinsamt ,för dom tjatar så  mycket.Sen kom vi äntligen hem till mig och min morsa tjatade sönder våra huvun.Hon är så jävla pinsam när hon sätter i gång med sitt snack :S . Sen gick vi en liten promenad efter vi hade kollat på tv och gick in igen osv osv .Sen somnade jag rätt tidigt eftersom jag inte hade sovit något och plutten vågade itne väcka mig;).Vaknade typ vid 9 imorse och var helt skabbig så åkte mamma in till stan och vi lagade köttbullar och makaroner.Makaronerna var ju inte direkt goa och det var som gröt typ så kladdiga var dom.Sen åkte vi in till stan och Nick åkte hem igen.iimorgon jobbar morsan natt och min syster är inte hemma så ska bjuda hem Tatios hit så ska vi ha kul



Bye fuckers


Utkast: Hallå eller. ...

Hallå eller.
Varit en sån jävla sjukt onödig dag i skolan idag.Lämnade in en svenska novell som min lärare glömde på bordet.kul!Sen fick jag IG i naturkunskap,härligt värre=).
Var hos en liten pojke imorse med och var där en liten stund =)väldigt trevligt ..
Har dock jobbat idag med och imorgon blire ingen skola för min del!
Fan vad mycket tankar jag har just nu alltså.Snart är det sommarlov och det känns helt jävla sjukt skönt!

ohhhhhhh

Sho bree!
Blev väckt  tidigt imorse fast jag hade sovmorgon ,eftersom ett visst litet pucko ringde och frågade om jag kunde komma men sen blev det inte så iallfall,Skönt att utnyttja sovmorgonen .Hell yes.Somnade när jag kom hem iställer.
Fuck vad sämst jag är i skolan alltså.Första gången idag jag lämnar in en uppgift i tid.Annars lämnar jag inte in den eller typ försent.Dumma mig.
Skulle haft naturprov idag men nej nej jag gick inte på det heller så det blir ett STRECK i betyget.Är besviken på mig själv(A).Slatten har fått körkort så jag slatten och Tati drog till huddik idag och kollade lite tv .
Inte länge kvar nu til helgen alltså ,Fetttttttttt sköönt.
Har itne mycket mer och skriva idag,är trött som en gnu och orkar itne skolan imorgon!Så fuck school 


Goodbye lovers

laugh now,gry later

Var i skolan fett onödigt idag alltså.Hade en lektion sen typ 2h håltimme och väntade i skolan i öndan för engelskan behöver man inte ens gå på.fan att inte en kärring kan säga till i förväg..
Drog hem med 12 tåget med min älskade kvinna sen följde hon med mig och shoppade på lager men det fanns typ inte ett skit där.Köte typ bara 2 linnen,jeans,t-shirt .Haha vi köpte en gemensam typ "skoj" t-shirt så står det mother fucker med en cp gubbe på , kan ju vara rätt gött;)Btw gick vi barfota hem från tåget eftersom båda hade klackskor och vi pallade inte trycket så jag fick blåsor under foten inte så skönt för nu går jag som en sne**** flicka;)!
Skönt med sommar alltså helt sjukt.Imorgon är det precis 1 månad kvar tills vi nog drar till Rimini.Weeeeeeeeeeey.
Säger bara en sak LAUGH NOW,CRY LATER ORKA DEPPA NÄR DU KAN GÅ OCH PEPPA!
Fan vad jag suger i skolan alltså,fattar inte varför jag inte bara gör det jag ska.
 
Har ett naturprov på fredag som avgör mitt betyg.Har inte gjort ett enda prov i natur eller någon inlämning
Ska göra en engelska uppsats ska vara inne på onsdag(ej börjat )
En novell i svenska som man skulle börjat med för typ 3 veckor sen ,skulle varit inne förra veckan tror jag(ej börjat)
Fiiiifan säger jag ,life sucks :/
Någon pluggis som vill göra allt detta åt mig?Ring mig du får bra betalt

<3

RSS 2.0