weird feelings!

alltså fan , säger jag bara. vilken konstig känsla jag har!
Tänk att vi är människor,antingen kämpa man för att överleva och försörja sig , eller så är man rik och endå inte gillar livet men har allt man vill ha ! undra vilket liv man hade velat leva ?
Konstiga vi människor är antingen så uppskattar vi saker när det är försent eller så uppskattar vi aldrig dom ?!
Ibland när jag tänker tillbaka så önskar man att man inte var så dum som man är ibland mot andra . Att man tar sin familj för givet och nästan inte säger tack längre för sina saker man får , för att man är bortskämd . Tänk de barnen som inte har några leksaker eller inte ens en hel eller ren tröjja på sig . Får börja jobba redan när de är 6 år , helt sjukt och här har man fått leksaker värda flera tusen själv som barn .
Usch det är nästan hemskt och ens tänka på hur mycket saker man får . Kärleken däremot går inte köpa , inte äkta kärlek iallafall och det behöver vi alla , inte bara pojkvän och flickvän kärlek utan kärlek från sina vänner och sin familj.
Inte konstigt att så många barn blir annorlunda och stökiga när de blir äldre ,eftersom de aldrig kanske har fått känna närhet av deras familj eller varken har några vänner . !
Uppskatta varje dag som går för nästa gång kanske det inte finns mer , ta hand om alla dina nära och kära och bråka inte för ofta för rätt som de är så finns inte den människan mera , då ångrar man det så in i helvete!
LIVET kan inte alltid vara en fest , men uppskatta fan det endå !



vilken regnig dag!

Kom hem förenstund sen har varit i stan och köpt biljetter till HELsingborg så träffade jonnis en stund och hennes mamma :) så bokade vi tur och retur resa ,så vi inte missar de på söndag när vi ska hem , mycket sorligt hade det varit .
Köpte en kjol i stan inte för den var snygg men behövde faktiskt en liten kjoler . Vit var den med lite volanger . det duger väl i ett regnigt skyttgravskrig .
Min resväska ligger på golvet nu , eller rättaresagt morsans . Det enda jag har börjat packa är hannduk,underkläder,parfym,bodylotion osv och shorts och linne . :)
Undra hur många tröjjor jag behöver har med mig , jacka osv ohhh orkar inte tänka på det, DEssutom så börjar jag och jobba klockan 07:00 imorgon så måste ju hinna packa klart allt . JAg slutar klockan 13:00 men då måste jag skynda mig hem och duscha osv och sen åka in till stan och där går bussen 15:40 , orka ! blir stressad bara jag tänker på det uch fy och fan !
Vi ska åka över till denmark med och festa as nice och köpa lite billig skit där ,
nu ska jag snart gå och duscha så ha det bra här i helvetet!<3
Pusss

...............................

har jobbat idag och de var riktigt surt idag asså,sen dirr efter jobbet så vettifan va jag gjorde, tråkigt var det iaf!!
nu ska jag städa mitt rum och sedan gå och sova, riktigt skönt  ska de bli , och imorgon ska jag till läkaren och gulla. !
sen i helgen ska jag festa värre än öland och de kommer bli så jävla nice!
orkar ej skriva mer men ska nog packa och skit imorgon med , orka de är fan tråkigt packar ju med hela garderoben uscvh .!
god natt. 
Jävligt gammal jävlig bild,!!!!!!!!!

hemma från bio

hej nu är vi hemma från bion , kan ju säga er knight and day var inte direkt bra eller sevärd för pengar iallafall,kanske om man sitter hemma och vill se en soft film bara eller något lliknade , aja hade skönt sällskap iallafall och var roligt och hitta på något med underbara människor.
Sen åkte vi och åt en sväng med och sen körde de hem oss , väldigt snällt :)
Vi hittade ett Visa kort inne på sf och lämnade in det , även om man kunde dra det på krogen och i taxi hem (välhjärtat ) mycket stolt är jag .!!!
Nu blire väl och sova,mysa och sen en skräckis är väldigt sugen på det . vet inte vilken film det blir än
kanske Repo Men , eller The Glass House. undra vilken som är bäst.
Älskar alla mina närmsta vad det betyder och vara med dom helt sick alltså !
Nu ska jag sluta . sov gott och dröm sööööt så pwnar jag!haha

jobb+duscha+bio

japp då vare tisdag igen tiden går för fort här va, sommarlovet är snart slut helt sick är det , vill aldrig mer börja i skolan igen , fyfan vad tråkigt det ska bli!har lust och hoppa av skolan och börja tjäna lite snabba cash istället , men då är jag ju puckad eftersom det är mitt sista fucking år!!!!!:)
idag har jag jobbat på det söta äldreboendet igen ,plus i kanten för en rolig gubbe som är väldigt go .
Kom hem för ca 30 min sen och ska hoppa in i duschen , eller hoppa vettifan men gå in i duschen kanske låter bättre, skönt med en varm dusch!! sedan ska jag fixa iordning mig lite orkar inte direkt lägga så mycket tid på mitt utseende idag men får väl bli en soft bio outfit . haha!sedan ska jag och gullet åka in till stan och gå på bio med mois,stefan och kimsan , ska bli vääldigt nice :)
jag vet inte riktigt vilken film det blir än men tror att det blir knight and day för den verkade rätt skön :)
är riktigt sugen på och se en äckligt läskig skräck på bio och skrika lite eller krypa och gömma sig under biostolen .
Har nyligen sett en film som liknar paranomal acivity men ennu sämre ,as dålig . somnade bara för den sög!
jaja kul och vetA FÖR ER , men jag pwnar er alla eller vad säger ni trumpethuvud !
nämen nu ska jag duscha adjööööööööööööööööööööö!

lets talk bullshit and english!

We start in english , because i got a hit in my head of a english fucking wanker. a fucking english kiddo help to write in english beacuse he like to talk english to me beacuse iam a very good english speaker, NOOOOOOT is a very old bullshit name.
okey skit i engelskan förfan vem bryr sig har endå fått I G in that fucking subject. idag har jag jobbat kväll och jag har haft en kanon helg , fest båda dagarna , i fredags var vi på krogen och hade de lajbans jag fick kaxa lite mot några fulla tjejer och blev backad  av alla andra bratz. Ni ska bara veta vilka muskler jag har (A) hahahaa.
sen kaxade jag mot en kille som såg ut som en rasse och drog några fina skämt åt honom men han tyckte fan jag pwnade honom :)coolt cp,
vilket jävla ordspråk jag har . nu pratar jag med lilla jonnis i telen o planerar helsingborg<3
imorgon ska vi kanske på bio med mois och stefan , :=)och nu ska vi lägga oss i sängen och se en skräckfilm , fyfan förresten vi såg en as bra thriller som heter The Jacket ,den var fasen bättre än the butterfly effect .
den ska ni banne mig se !!!Eller The Human Centipide den är sjuk i huvudet den fiffen .
Börjar klockan åtta imorgon så får väl gå till sängs och gosa rumpa nu .
shoo bre 

go morron förfest

TJooo , nu sitter jag här i sängen med ett hulken täcke snuddandes på benen och har en väldigt vacker kille jämte mig , som alla vet vem de är , finns inte någon som är så fin som han :)
Igår var vi på a6 med mammsen efter jag hade jobbat ett 6 timmarspass :) jag köpte en ny korsett som är svart,mamma får damp på mig och mina korsetter har väl ett tjugo tal korsetter nu , herregud men köpte en ny svart med spetts som jag redan har men den är rätt söt :)
sötnosen köpte nya chinos från MQ as söta, sen köpte jag ett blommigt linne ,inte särskilt fint men det duger och ha hemma .
Snart ska vi iväg till min älskade moa och förfesta med kim,stefan,moa,söto,gabbi,jonte och självklart fiolen själv som kommer fram till no speak americano . vi åker hemmifrån klockan 15:40 och innan dess ska vi hinna duscha ,laga mat tillsammans byta om ,sminka ,fixa håret och välja om man ska ha klackskor eller vanliga, snyggast med klackskor har köpt nya men använder aldrig dom ,för är fast vid mina nitklackskor som är typ helt söndriga . de jag köpte för ett tag sen är rätt fula . har sån beslutångest över vilka skor jag ska ha , f*tta också .
nu kommer lite bilder på våra kläder och annat kul
Btw så tränade vi igår igen men de gick ju ingety vidarare blev i slutänden att vi power walkade iallafall.,
puss på er och glöm ej och kolla in de nya bilderna nedanför !


min nya fp tröjja!
min nya korsett !


3 veckor gamla

köpt igår

snyggingens nya braxor :)<3

nice arse

cp kärring!


nedved what the fuck?!

stab a clown
peace fuckers and angels

träning +jobb+mys

Hejsan sa trollet och gick och la sig , fuck vad trött jag är . kom hem från jobbet idag klockan 14 sedan så gick jag och gullet och la oss ett tag och somnade . sedan åkte vi till skogen för att jogga,
måste bara säga en sak fyfan vad jobbigt det var, har inte sprungit på år och dagar och den där rökningen tar kol på mina lungor . usch vill sluta med det nu när jag kände hur det gick idag. vi ska springa varje dag nu i ett tag. Aw power walk bränner man ju bara lite fett de är inte så att man får konditionen av det , kändes så idag iaf. men det bästa efter man har sprungit är fan och tända en cigg och sen gå hem . Efter vi hade joggat så åkte vi med mamma och handlade lite shit . sedan gick vi alltså inte jag och mamma , haha utan jag och min babyboy till fotbollsplanen och "lirade lite boll" .Fast det blev ju inte hård träning där iaf.

Nä nu jävlar ska vi leka i badet, alltså ta de hur ni vill men jag är en riktig badanka, så ordet leka för er kan ni fan tolka det hur ni vill:) fram med badskummet och leklite trollmor har lagt sina 11 små barn ! inte för jag vet vad jag menar med citatet.
Efter vi har lekt badankor så ska vi äta varma mackor och se en bra film . SEdan är det väl läggdags för min del , ska upp klockan 6 och jobba. jipppie jippie jippie .
och sist men inte minst jag ska åka till helsingborg så fuck off fuckers and have a nice fucking weekeeend (with a rabbit voice ).
mabube som negern sa till svennebanan , nej är inte rasist för jag är en blatte själv"!!!!!!!:)

DAgens skämt :
Varför häller alltid blondinen vatten över datorn innan hon startar den ?`
jo för hon ska SURFA

ha en god kväll kära tutteduvor






vaken i toppform

sholululul
vaknade just att mamma kom in i mitt rum och väckte mig och en söt liten kille som ligger jämte mig , <3 gosigt nog så ligger vi fortfarande kvar i sängen innan vi ska gå upp och ha kul som satans djävular, nemen tyvärr så hinner jag knappt se min plutt så mycket mer idag ska jobba sen och han ska passa ozzzy och hugan .han ligger och säger : hur orkar du skriva blogg , och det kan jag fan i mig inte svara på för det är rätt gött och ba ligga och softa och skriva lite. nu ska vi upp och äta nybakta scones och lukta turk . haha måste berätta en sak. inatt när pluttis hade somnat så satte jag på filmen farsan, jag var typ uppe till 03:30 för jag var sjukt trött men skrattfärdig hela tiden, det är så jävla kul tyckte jag iaf när farsan är ute på krogen och ska ragga brudar och sen dansar lite ,hahaha tänker fan på supermario när jag ser honom och när jag hör honom. så jag var tvungen och väcka sötisen för att han skulle få se att de var kul men han skrattade tyvärr inte ens :(  . och imorse när jag skulle sätta på det igen var de kul men inte lika kul . jag har sjuk humor och är sjuk oftast !!:)


Vad är det för skilland mellan en blondin och en ferrari ?
Ferrarin lånar man inte ut till sina kompisar


d

huvudvärk, nej tack!

Nu sitter jag här igen vid den förbaskade datorn , eller sitter rättare sagt ligger i mina sköna säng .Idag var det jävligt svårt och komma upp ur sängen 6:30 imorse eftersom jag var uppe nästan hela natten,
*kan inte sova ,huvudet spricker av alla tankar , ögonen snurrar ,hjärtat bankar *
Men dagen på jobbet gick jävligt snabbt kan jag säga er,  har tagit hand om mina kära hundar idag  ozzy och hugo för maminka jobbar hela dagen och kvällen , så är ensam i ett stooort hus :/ mycket läskigt .
har haft huvudvärk hela dagen och det har varit förjävligt , vakna med huvudet stor som en melon , fyfaaan ville bara dunka den i vägen som alla andra trollemor gör .
har inget kul och skriva idag,men de har jag ju inte annars heller men endå ,ska nog ta en pn nu pooower nap vore jäkligt skönt , synd bara att jag redan sovit 2 timmar efter jobbet idag,
i miss u i miss u i really want to kiss u!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dagens skäämt :
vad har en mörkhyad person och en julgran gemensamt *?
jooo båda har färgade kulor!
hahahaah

fuck it nu kör vi

nu ligger man i sängen igen ,och tänker på vilket helvet det kommer att bli imorgon bitti , tänk och gå upp vid 6 och jag har festat hårt hela helgen , herregud hur ska detta gå , joooo åt helvete . Hahaha!
jag är den morgontröttaste människan man kan hitta på denna jord när man pratar om skolan och annat skit  .
*Fifan jag och morsan sitter och kollar på en film och har datorn i knät som bränner upp mina bara troll lår ! *
Det är helt sjukt alltså skulle kunna festa idag igen , är sjukt sugen på det . eller ligga och gosa hela dagen .
eller träffa lite goa kompisar . seriöst vad lat jag varit idag inte gjort ett piss ,sovit och gå ut med hundarna 2 ggr , bra jobbat emma.
mitt blogg namn skulle hetat blondinblattedvärgen istället för blondinplutten .
för igår fick jag både höra att jag var liten och så sa en blatte till mig att jag bryter på svenska . hahaha herregud jag är fan född här och han påstod att jag bröt mer än vad han gjorde . aldrig i livet den killen hade nog hörselproblem , får jag hoppas iallafall . för jag är en svennebanan och inte en blattish bitch blondie ..
Kommer inte kunna sova ikväll heller, men kan jualltid hoppas på det bästa.
skönaste helgen på länge ju , hoppastudsmatta när man är full är fan roligast. och glömmer inte när jag kaxade mot en kille och lilla mois bara satt och skrattade ,
Dagens skämt :
varför gillar inte blondinen och gå till tandläkaren ?
hon för inte stoppa något i munnen en timme efteråt

.

godmorron bakfylla

hej o hå vilken jävla bakfylla jag har idag,aldrig mer rött vin säger jag , fyfaan de var inte bra de .ligger i sängen och bara önskar jag hade kunnat somna om igen men de går fan inte ju .såhär gick min kväll till igår :
Det började med att jag fixade mig , och fick dricka medans jag fixade mig.Sedan åkte jag in till stan vid tjugo över nio och träffade en snäll pojk, sedan träffade jag jonna och hennes kära vän bella vid halv tolv .vi satte oss i en park och jag var lagom rund om foten så hade jonna med sig vin så tog jag lite av det ,och lite och lite till . haha - sen gick vi till saltkråkan tror jag de var ,och hade kul . men så kom min kära kusin och lite så , och jag fick öl här och där och massa skit så jag blev väl lite för mycket  . så visste jag inte om jag skulle kunna komma hem , så jag gick och kollade buss och gick på den satans bussen ,fyfan säger jag bara det var den värsta bussresan jag varit med om , mådde så jävla illa och alla skrek ochg skrattade jag ville bara stänga av allt ., så satt en kille bakom mig och knackade på min sko hela tiden när jag väl hade somnat,så frågade han vart jag skulle hoppa av , så väckte han mig när jag skulle av , så snällt av honom annars hade jag väl åkt till garaget .jag gick hem till mitt hus och mådde ennu mer illa så jag fick panik och började andas tungt , tyckte typ synd om mig själv hahaa , sen somnade jag hårt i min säng. men jag hade en kul kväll igår iallafall.

och sen är det så jävla typiskt att mamma bjuder hem folk , just idag kom hennes farfar och hennes morbror och ska äta middag och jag orkar verkligen inte vara social,,orka vill bara ligga här hela dagen och dö  , jag ska upp och jobba vid kl 07;00 imorgon .herregud .
hoppas jag får byta helg med en på jobbet så jag kan åka till helsingborg och festa lossss:D:D

tänkte skriva något men glömde visst bort hahaha , nu ska jag ladda hem någon skön film pusss pårej



bakis och fylla igen

bang i bygget var jag bakis i morse, hade kul som satan igår , allt började att jag förfestade hemma hos mois och de började med 1 öl och en flaska vit.vidare till jonnis och dricka rött deckade nästan i stolen med skämmig jag är ,. sen blev ja pigg när ja fick lite sprit , usch låter som en fjortis alkis ju . så hoppade vi studsmatta så jävla kul och jonnis filmade . hahaaha . inte direkt att jag kunde stå på benen men de gick ju bra endå , flög hit och dit och här och där . vaknde imorse ochg var så jävla trött bara upp och gå på stan med maminka . köpte en ny fredperry tröjja och en ny korsett , bilder på det kommer senare .
sen när jag kom blev jag festsugen så det blir utgå¨ng idag igen . medjjonnis . sitter nu och softar med lite rött eftersom jag inte hann på förfest. älskar min mamma hon är den finaste människan som finns . hon gör allt för mig mina söta moder .Herrejävlar . vaknbade med blåmärken på benen och upp brända armbågar fint snacki det där . hahaaha
vi ska till piren och ta en öl ska bli fett nice . orkar ej centrum idag för de suger häst dätr . hahahaah
seee u byeee

bakfylla!

yoshi

hinner ej

hinner ej skriva egentligen ska vara hos moa om två timmar . sitter här med en fucking jäkla handduk på huvudet och håret torkar ju aldrig så nu blir det fram med en hårfön . vet inte vad jag ska ha på mig helt ärligt , eller om de ska vara klackar eller vanliga skor , herregud vad mycket jag har göra.  har bara målat ögonfransarna och de är inte ens bra en  . smink,välja kläder,välja skor , föna håret och fixa det bara det tar ju fan en hel dag. orkar fan inte ens tänka på vad jag ska ha på mig , synd att jag inte var full för då bryr man typ sig inte hahaha . herregud får verkligen damp men de kanske man ser på mig när jag skriver , eller vafan säger jag . hahaha uppdaterar bloggen senare igen . om det nu är någon som läser den hahahaha! damn girl damn .
pussss kysss blää-äbvcb

tillbaka från jobbet

sholululul
ÄR hemma från jobbet nu , idag var det faktiskt riktigt roligt och jobba. jobbade isf bara 6 timmar och det gick jävligt fort om man får säga. imorgon efter jobbet ska jag fixa och dona lite och sen åka och förfesta hemma hos min älskade kvinna moa , ska bli underbart alltid lika roligt och träffa henne den jävla sötisen!:)sen ska vi vidare till lilla jonnis och festa ska bli väldigt kul och träffa henne med inte träffats sen förra fredagen då vi var hos mois ochg hade as kul faktiskt . dansade som jävla idioter och fiolen kom fram en liten liten stund .
men de var ju andra som blev sjukt fulla med hahaha roligt och se att de inte är mig själv som blev fullast först denna gången . Hahah alltid lika kul med mina kära vänner .
Amyville horror eller va den hette var faktiskt bra men inte läskig , men den hade en bra handling .
Nu ska jag ta en lång och lagom varmkall dusch . nu kom ja på en sak ,jag ska testa vinet varmkall imorgon tror jag alla säger att det är as gott ,så får väl bli och testa det ,
goodbyeee!



torsdag 11:48

god morgon ,jäklar vad länge jag sov idag riktigt skönt och få sova ut lite . jag börjar mitt fruktansvärt roliga jobb klockan 14.00-20.00 idag . rätt skönt och jobba kväll också ibland .
igår kväll åkte jag inte till stan och träffade nick och hans family för de hade varit i göteborg och kollat på fotboll så de tänkte att de kunde stanna och ta en kvällslunch med mig :).
vi gick till bishops arms eller hur fan de stavas en engelsk pub/resturang eftersom de är engelska så är de ju väldigt passande . Vi beställde lite mat och en öl ,men lilla nick fick dricka en liten coca cola istället eftersom han hade glömt legget i bilen,pucko där va;)
Vaknade av att jag hade fått ett sms pappa att det är svindyrt i tjeckien och sjukt nice väder . gött farsan ! :)
vilket gött väder det är idag , inte kallt men de är lite små duggit och as gött väder för att jobba i  .Blir fan glad att de äntligen kommer lite regn så man får tid för annat än att vilja sola .
Längtar till imorgon ,sjukt mycket .<3<3:)
NU ska jag sätta på en skräckfilm som heter amityville horror som verkar bra . har sett halva filmen så de är bara sätta på rullen igen och kolla hur många smultron den ska få i betyg .

back in days

shooo bre ,leen,bruschan,syrran eller andra blattiska namn ;)
kom just hem från jobbet , tiden gick ovanligt snabbt idag , och dagen har faktiskt varit rätt ok , om man får säga så . Livet leker och de andra gamlingarna sitter och steker . Idag på jobbet har jag gått ut och gått med 2 härliga tanter väldigt gulliga och glada , i love it . sen så har det hänt massa mer . riktigt skönt väder ute nu så vi satt ute lite och de drack kaffe.tyvärr så har jag ju inte blivit vuxen på riktigt än eftersom jag hatar kaffe , men de kan ju vara bra de också för då får man ju inte gula tänder , men du ursäkta , vilka fina tänder du har finns de i gula ?????????????? cp jag är men är så jäkla trött. orkar inte ens gå ut till trädgården och steka lite . ligger hellre i sängen och somnar in och tar en tupplur ,sköönt säger jag bara.
längtar tills på fredag då jag ska få träffa mina älskade vänner och få lite partytime . innan dess blire bara jobba och jobba och jobba. blääää på den .
vad döpte blondinen sitt randiga gosedjur till ?
pricken såklart .

bad morning

fyfan säger jag bara klockan är tjugo i sju eller något och gick upp vid sex för jag ska jobba.har knappt sovit 5 timmar idag roligt!!! ne tror inte så ,. jag dör vill bara lägga mig ner i sängen och somna om .klockan ringde vid 06:12 och jag snoozade i 10 min så jag har jävligt bråttom nu.direkt när jag hörde klockan ringa tänkte jag :
det här kan fan inte vara sant det är väl mammas klocka som ringer,jag kan ju inte gå upp redan *? knappt sovit något ju . låt mig fåååååååååå sova baraaaaaaaaa ! aja ska dra till jobbet
pusss

back on track 21: 44

nu är jag tillbaka igen . ligger i mitt varma rum och kan inte sova!ligger och dagdrömmer om allt mörligt. eller dagdrömmer de är ju fan kväll?!. det kanske heter kvällsdrömma utan sömn , vettifan men skitsamma iaf, måste hissa och dissa idag känner jag.
Kvällens diss går till:
Avundsjuka tjejer som bara vill förstöra bara för att de inte har något annat liv än att trycka ner andra eftersom de har sånt dåligt självförtroende och ingen som knappt orkar älska de längre .TYVÄRR girls väx upp och stå för era åsikter och backa inte ur när ni väl är framme vid kritan , då kommer ni ingenstans här i livet . Stå upp för er själva och era såkallade "bra" åsikter och skaffa er skin på näsan . HAHAa!
Dagens hiss: alla människor som lever livet och älskar varandra . Till mina kära vänner som ställer upp och snackar vad det än handlar om . Det är sånna människor som kommer mycket långt i livet och blir begåvade . alright då går vi vidare .
Bitches i hope u know i want stop to i hit that hoeeeeeeeeee. en gammal skön trudellut som passar vid detta fina tillfället. just nu ligger jag med en varm lapotop i min säng och önskar att jag kunde somna ,åtminstone om något litet träsktroll skulle kunna komma fram och slå en med en stekpanna i huvudet och säga godnatt. fyfan vad skönt de skulle vara . och jag är så nedrans festsugen, tänk er känslan och ta på sig en go outfit ,trä på klackarna och göra en fet jävla makeup . de vore nice . skruva upp en vinare och dra vidare på fest. Chilla med de sköna folket ,ge ett smile här och var . det är livet det . orka sova lixsom när de inte går .
godnatt ,

go kväll

goo kvälll,har en sån nedrans huvudverk så jag vill bara somna in och vakna upp när den gått över.men kommer väl aldrig somna ikväll.!!
idag så har jag varit i stan med maminka,syster och baba och sterssat runt överallt pga att min syster skulle hit och dit och vi skulle hinna med läkartider och massa shit så palla dagen som varit . de var fint och åka hem till baba iaf och chilla där jag satt och läste en skvallerblaska hemma hos henne och när jag såg att hon satt och "vilade ögonen" så somnade bums på en gång det vart skönt det, igår var jag i hjo och hade de rätt mysigt förutom att hundarna var med och de var jobbigt för hugo har dampryck och skäller som en gnu ..... bläää på detttt.
Nyss så hade vi fullt hus i hemmet med massa människor hit och dit och nu äre bara jag och morsan kvar. farsan är i cezch republic och chillar jävlar med min kära farfar:)sköönt det . men man får ju njuta av vädret i sverige iaf. men vill ut och resa lite på roadtrips ,utomlands osv . väntar bara på min feting lön om de nu blir så ;)
ska upp och jobba imorgon ,,,,,kul ? naaah vettifan . från 07.00-16.00 0rkaaaaaaaaaaa säger jag då ,,hoppas de regnar och åskar hela dagen lång . nu ska jag se på någon film,kanske blir valla raising eller någon anna vettifannnnnn vad jag har,
aja ha de fint gooodbye my lovers .bl'''

shooo breee

go morron go morron ,har inte uppdaterat min blogg på år och dagar har haft för lite fritid kanske eller så äre bara så att internet har krånglat till det lite för mig ?!vilket som ... Det finns iallafall en man i detta hus som har fixat det nu  . Det har hänt så mycket på sistone så man vet inte riktigt vad man ska börja ,lixom när jag tänker tillbaka på tiden så blir det helt svart bara konstigt nog .hahaha .
Hm kanske börja med att det är sommarlov och solen skiner,jag har varit på öland med mina babes , jag har fått ett jobb på ett ålderdoms hem ,min tjeckiska släkt har varit och hälsat på mycket trevligt , fattade knappt något av vad de sa o farsan orkade inte vara tolk tyvärr.Fifan söta är de iallafall Svetlana o gänget ju .
livet leker och idag bär det åt till min älsklings tjej och dit kommer lite vänner och vi ska partajja med en flaska vitt och lite grillning hoppas bara inte fiolen kommer fram idag,det är bevis på att man är full eller likaså den där jävla elefanttrumpeten hahaha ! :)
ligger och ler och tänker på i vintras när jag hade tagit på sig mois skor och börjat åkt "skidor" och tydligen ramlat hahaha ,kan se det framför mig mycket roligt nu på morgon kvisten .nu ska ja väl ta en pn en stund och se om jag piggnar till igen ahoy !
Vad sa blondinen vänstra ben till det höga?
inget de har aldrig träffats :):)
tatuering

RSS 2.0