RixFm festival/söndag


det var lördag igår som sagt och det var Rix fm festival här!Vi drog in till stan och förfestade hos en kompis.Så drack vi och chillade på balkongen och fyfan det kändes som jag brände sönder mina ögon och att sminket smällte in i huden..
Typ vid 10 drog vi in till stan och vi orkade inte hänga där så vi drog till krogen,dock tyckte jag inte det var så roligt där inne men sen mot slutet började det bli kul.Tid bara rann ut alltså.
Sen ville vi åka karusell så vi gick mot stan igen och träffade på några klasskompisar till Tati haha väldigt roligt..Alibaba karusellerna var tyvärr stängda:/så det blev att vi gick runt lite och väntade på 02:30 bussen.
en av Tatis klasskompisar följde mig till rådhusparken för jag skulle träffa några andra och ah hahaha..
Jag och en gammalkompis satte oss vid 2 nässjö killar,den ena var rätt fresh alltså..haha.Jag började med och säga massa sjuka saker och hålla på.han hade man inte tackat nej till iallfall men det enda negativa var att han smackade på sin munk så fruktansvärt mycket så det kliades i öronen på mig;).Sen drog vi hem och jag somnade skönt i min säng.
Pappa knackade på dörren 09:30 imorse för att säga att vi skulle till Baba.Kändes som jag hade sovit i 1 timme så gick upp helt fuckt up och tog en snabb dusch och klädde på mig.Vi tog med våran hund lilla hugo och  åkte och han skällde sjukt ovanligt mycket så då sa pappa såhär:Han tål väl inte "kroknäsor" ,
jag ba:ehhm pappa du är fan än själv.
jaja så så vare med det.
Känner mig inte fresh idag alltså ,ska snart gå och köpa "färs" med min lilla älsklings kvinna!!<3
Har fått tatueringstid om en månad typ,tyvärr kan jag inte ta den för vi åker till Rimini dagen efter.så pisss!
Så får göra tatueringen där istället.men gillar inte att min kvinna skrattar åt det jag ska tatuera in ;)
Nu ska jag dra,så hare bra på eran svenneda
,,,
               


sick and tired


fucking fucking shit säger jag.
vaknade upp åkte till skolan och det är värsta skoldagen i veckan så jag ville bara decka..
Det enda roliga i skolan idag var fan Nk lektionen ,läraren skulle ha betygssnack så vi körde hänga gubbe ,haha och jag ur min och några andras käftar slankt det ju ut rätt härliga ord.Härliga enligt mig iallafall.
Det är så kul och se hur vissa reagerar speicellt sånna man hatar.=)
Åkte hem tog mig en liten powernap vaknade upp och drog till jobbet.
Måste bara berätta en rolig grej som hände på jobbet:
Vi jobbar själva på en stor industri på kvällen.det roliga var att en lampa i herrarnas omkläingsrum släktes och tändes.vi gick dit för att öppna och kolla om någon var där ,jag som spelade lite tuff tryckte på dörren och det kändes fan som någon tryckte tillbaka .Vi sprang där ifrån ,tog våra kvastar och hämtade en hammaren och en skruvmejsel ifall någon var där.Och jag som alltid ska vara så övertygande om allt sa att jag visste att någon  var där så vi sprang runt där med en jävla orange hammare och jag med en skruvmejsel i handen och letade.men icke sa nicke ,dörren var bara lite trög och öppna sen var det en automatisk lampa som tändes.Jävla sick var det.kan säga iallafall att mitt hjäta var uppe i ögonen!
Imorgon ska jag vara sjuk ifrån skolan!Måste hinna med några saker som :
*Gå på stan med Tati
*sola (kanske,kommer ju fan få cancer i förtid)
*måla naglarna
*fixa mitt hår
*osv osv osv ,inget mer intressant iaf.
Varför använder aldrig dvärgar tamponer?för de snubblar på snöret.
jag får fan passa mig lite där tror jag^^



dino

fuck fuck och återfuck igen

Solade med Tati idag igen,det där börja bli en rutin nu =)Vi solade 40 minuter var ,vaddå död räka?!Hell yes.Idag blev jag inte dragen i något svett inte som tur var!fifan ;).Sen gick man hem och tog en sköön och underbar dush ,man vill ju inte lukta turk :/inte för jag har något emot turkar för dom är rätt heta men endå,doften av dom är inte lika het!vet att jag är sjuk men who cares?!.Sen åkte vi in och kollade på balen .inget vidare kul!När jag kom hem satt min pappa vid tvn ,jag satte på tv400 för att Jerry springers program var på .Pappa satt och åt glass så kom det 2 feta brudar alltså jag menar riktigt stora hus nu och min pappa spydde upp glassen och sa:
Vad helvete,dom förstörde min glass nu.!Haaha lite kul där tycker jag .
imorgon börjar helvetet igen och orkar inte,skulle egentligen vara hemma hela helgen själv men blir nog inte så nej.Fuck fuck fuck fuck!
Sverige är så sjukt tråkigt!Såfort jag har gått ut skolan drar jag utomlands och skaffar mig en bar med bra musik och biliga drinkar .sjukt fint alltså.
Blir nog rimini och jag längtar så sjukt mycket.



=)


Tisdag 22:38




Sho bre!
Min dag har varit lite konstig.Började med att jag vaknade 07:40 sket i skolan och gick till Tati och somnade om där.Sjuk sjukt skönt !Vi vaknade upp vid 11 och jag sprang hem och fixade mig så vi kunde åka in till stan.Jag mötte morsan och var sjukt gnällig och jobbig som vanligt.Blir alltid att jag klagar när jag är med mamma (dum i huvudet som man är).
Åkte sedan hem för att jobba .Är ledig imorgon på riktigt ,ÄR lycklig!!!!!!!!!!!!Ska upp och sola imorgon vill bli brun!
ska väl sova snart.natti natti<3





 

ff


solat

Gick på alla lektioner idag,GOOD GIRL.Isf hade bara 2 stycken men endå.
När jag kom hem traskade jag och Tati till solariet.Det var dock jävligt varmt ute men endå tog vi den dyra vägen:)Först solade jag 20 min sen Tati.Efter Tati hade tagit sina 20 minuter var solariet stekhet,gick fan inte vara där inne så vi gick ut och tog en liten rökpause.Väldigt skönt och känna vinden i mitt röda nylle !Eftersom färjan började klockan 20,00 så ville jag inte missa det så vi delade solariet i 20 minuter till och jävla vad varmt och trångt det blev.Det mysigaste var ju när du drog mig över ditt svett också ;) fresh mannen.Hahaha.Imorgon blir det och ta ledigt tror jag och sedan på onsdag har vi studiedag,Fett skööönt!

solariet

Gick på alla lektioner idag,GOOD GIRL.Isf hade bara 2 stycken men endå.
När jag kom hem traskade jag och Tati till solariet.Det var dock jävligt varmt ute men endå tog vi den dyra vägen:)Först solade jag 20 min sen Tati.Efter Tati hade tagit sina 20 minuter var solariet stekhet,gick fan inte vara där inne så vi gick ut och tog en liten rökpause.Väldigt skönt och känna vinden i mitt röda nylle !Eftersom färjan började klockan 20,00 så ville jag inte missa det så vi delade solariet i 20 minuter till och jävla vad varmt och trångt det blev.Det mysigaste var ju när du drog mig över ditt svett också ;) fresh mannen.Hahaha.Imorgon blir det och ta ledigt tror jag och sedan på onsdag har vi studiedag,Fett skööönt!


 


skola...

sitter här  i skolan och har datorkunskap,och det suger verkligen!fick iallafall på gränsen till G på provet,men ska förlänga kursen så wha ever..sovit riktigt konstigt och dåligt i natt och vaknade upp klockan 05:01 för jag trodde jag hade försovit mig!Lönen kom idag!!Lycklig kan man vara igen alltså ,men det kommer säkert ta slut denna veckan endå!Jag är inte den personen som kan hålla i mina pengar direkt!Bara 1 fucking timme kvar tills denna lekitonen slutar!Orka....
Vad ska jag göra idag då ? jo
1.Ut och gå
2.Sola
3.styrketräna hemma förhoppningsvis!
4.det väljer du !
Någon som är bra på powerpoint hör av dig till mig isåfall!
Orkar knappt skriva mer för detta suger! Har gäspat minst 100 ggr idag och vill bara hem till en skön och varm säng och ta mig en tupplur!

finaste


fuck att jag stannar


♥Jävlar vilket liv när man säger det ärligt,Stick så långt du kan för jag skiter i kärlek!!♥


Jaha då var man där igen!känslorna svällar över huvudet på mig igen!Vart tog den lilla party flickan vägen.Nu kom deppet fram,hell yeah!Så nu ska ni få läsa lite tråkig bullshit!just nu tänker jag såhär:
jag har haft förhållande efter varandra med skit korta mellanrum,sen blev jag singel för ett tag sen och har varit det ett bra tag nu!då kan man knappt klara sig utan kille..men helt plöstligt förändrades jag fort och tänkte:

 vad fan ska man ha kille till?bara massa fucking problem och skitsnack osv osv,förstör bara ens vardag.
men nu viskar någon till mig,emma hade det inte varit lite mysigt och få kärlek och närhet på riktigt av någon som verkligen menar det?!
jo tänker jag då skit mysigt men bara för stunden ju ,orka bli sårad eller någon annan skit.
Dessutom har man ju inte lika mycket tid för sina vänner ,men som sagt en kille kan vara ett bra tidsfördriv om den är en bra pojkvän!
Imorgon kommer jag fan inte vara lika deppig iallafall för jag ska fortsätta leva mitt liv och det finns inte tid för att deppa!
Ska till min mormor i Mullsjö imorgon så ska dom fira mig och henne samtidigt eftersom hon har fyllt år!Sen ska jag träffa min älskade Tati!
aaa


Tankarna snurrar

 

back on track!

jahja då kom mitt ex hit.Har inte träffat honom på ett bra tag men endå!Är lite stolt över mig själv eftersom jag har verkligen älskat honom skit länge efter vi gjorde slut ,och idag kunde jag hålla känslorna i styr och jag sa till och med nej när han frågade om han kunde sova här!känner inte igen mig själv.Inte för det är något och skryta om men jag har alltid varit tjejen som ska slicka min exs rövar,men så bidde det inte idag!Jag tycker faktiskt vi hade trevligt ihop och mysigt var det ju med!Mysigt kan ju tolkas på flera olika sätt så tolka det inte på era egna sätt!trots att klockan är mycket ska jag ut och ta en promenad så jag får en liten tankeställare!

igår fick jag någon flipp på mig själv ,kan vara att jag hade druckit lite men endå!Låg i sängen och fick massa olika dåliga tankar,Tex att liver verkligen suger.Händer ju samma sak jämt.men va fan orka klaga.Det är väl bara leva livet och trots allt liver är en riktig berg och dalbana,Ibland är man längst ner i den och ibland högst upp.

Nu drar jag ut och kör ett riktigt sjukt!


kaos

huggan
Hola amigos!
det var klassfest igår eller vad man kan kalla det ,inte så att hela klassen var där eller bara klassen var där!gårdagen började med att jag åkte till mullsjö och förfestade ,mycket trevligt!vi drog ner till klassfesten med en buss,själv klart 114.Vi hoppade av vid stationen för någon skulle fixa färs åt oss men såklart så tog batteriet i bilen slut.men tillslut var vi på hjulen igen och drog till klassfesten till slut!Den blev lite kaos och vi har verkligen ingen gemnskap i klassen!Men på 2 år hoppas jag att det löser sig,kanske!Utan jannic och moa hade jag itne fått en rolig kväll!Synd att det fanns en viss person som tattade av både mig och moa!hahaha.Ska bli kul och komma till skolan på måndag och se vad alla har och säga!
Min mobil lär ju inte vara glad,gjorde åt massa pengar eftersom på fyllan ringer man ju alltid runt alla och snackar massa bullshit!
Ska dra mig en dush ,se you later asholes

stör mig!

JAha du vad ska man säga?!!Har varit och jobbat idag och det mesta vi gjorde var att slappa!skönt det=)
Fan vad mycket tankar som snurrar runt i huvudet på mig när man sitter ensam uppe en sånhär trist kväll!
Det är klassfest på fredag och tycker det är sjukt jävla löjligt att man bara får ta med sin pojkvän men inte en tjej!Klassfest blir väl till dejtfest istället!Väldigt roligt=)
Syster har kommit hem och är hemma hela sommaren nu.meeeeen självklart gick hon ut och festade samma dag.men kan förstå henne på sammvis.




bitches come and go

       saknar mitt hår 
Hola fuckers

Dagen började med att jag vaknade upp i min sköna säng,hade haft en skit konstig men skön dröm=)Klev upp och hettsade fram hela morgonen..Åkte till skolan och gick på 2 lektioner,Nödvändigt va ?!Åkte hem med sofie och max ,sköönt och inte behöva ta en skitigbuss som vanligt.

Ledig i 2 dagar nu !!!Feting sköönt alltså.
Nick kommer till jönköping imorgon =)weeeeeeii


Ska åka och jobba snart,sjuuukt tråkigt men tur att jag har min lilla baby på jobbet.Annars hade det varit livets värsta mardröm!

Vad sa blondinens vänstra ben till det högra?
inget dom har aldrig träffats!
¨hahaahah

ariiibbna

dd
Har ett fucking naturkunskap prov imorgon ,och jag är så jävla smart rent ut sagt så jag glömmer boken i skolan.Typiskt mig!Så därför blir det sovmorgon för min del!rätt soft det med ,men inte om jag får IG i hela kursen.Noooot goood!


Hade nationelltprov i matte med och det gick säkert åt helvete det med =)..Yes.
Var med s
ofiee och huddan idag.Vi var hos huddan och mös och medans huddan städade somnade jag på sofies sköna bröst!hahaha.Sjuk jag är men det är inget ovanligt!!¨

Jag tog min rosa ipod och drog det var då tankarna slog
när vi bråkade och slog.

Hur ser man att en blondin haft kul kvällen innan?
Man kastar trosorna på väggen och ser om dom fastnar

trist

Var en liten stund i skolan idag.Hade dataprov som jag inte hade övat på så fick sitta och smsa massa i min kontaktlista och kolla vad de hade för kunskaper,men inte en jävel kunde något typ,Förutom den smarta pippo som kan allt!Träffade min älskade kvinna i skolan sen så satt med henne en stund och vi ska till rimini baby.Då blir det både fulla glas och fulla kvinnor med heta italienare.!Hell yes!
jag är så vilseledd pågrund av saker du sagt,Du bara snacka skit så jag fick vara på min vakt.Du trodde inte jag ville veta, men jag visste.Fan du är så körd, sätter alltid mig i klistret.Sitter här och tänker nu tillbaks på vår tid,Fan det var ju kaos, fan det var ju skit.Ingen kommer nånsin kunna ta mitt hjärta,Och sätta det på plast, kunna sätta det till rätta.
Dessutom vet jag att jag har världens tråkigaste blogg=)

en natt i jönköpings stad

Första gången jag skriver i min blogg eftersom jag skaffade den idag.Det namnet jag skulle ha var upptaget så snodde ett namn min syster kom på:)Kvällen igår var helt weird.förfestade först med några tjejkompisar.sedan åkte vi in mot stan och dom skulle dra på krogen men som vanligt backar jag för att jag ska träffa en annan .Åkte hem till den person somnade riktigt skönt och vaknade upp helt panikslagen klockan 3 då min sista buss just hade dragit sig hemmåt.Ringde runt lite i kontaktlistan men lyckades inte fixa någon som körde hem mig.Tillslut ringde jag morsan och hon kom på störten och hämtade mig.Var hos mormor och roger idag för att lämna min laptop som har gått sönder:/hoppas roger lagar den snabbt så jag får tilbaka den .Var ute och gick med Tatilover idag med<3puss på dig ...Min syster på billden=)

Min syster:)


RSS 2.0