weird feelings!

alltså fan , säger jag bara. vilken konstig känsla jag har!
Tänk att vi är människor,antingen kämpa man för att överleva och försörja sig , eller så är man rik och endå inte gillar livet men har allt man vill ha ! undra vilket liv man hade velat leva ?
Konstiga vi människor är antingen så uppskattar vi saker när det är försent eller så uppskattar vi aldrig dom ?!
Ibland när jag tänker tillbaka så önskar man att man inte var så dum som man är ibland mot andra . Att man tar sin familj för givet och nästan inte säger tack längre för sina saker man får , för att man är bortskämd . Tänk de barnen som inte har några leksaker eller inte ens en hel eller ren tröjja på sig . Får börja jobba redan när de är 6 år , helt sjukt och här har man fått leksaker värda flera tusen själv som barn .
Usch det är nästan hemskt och ens tänka på hur mycket saker man får . Kärleken däremot går inte köpa , inte äkta kärlek iallafall och det behöver vi alla , inte bara pojkvän och flickvän kärlek utan kärlek från sina vänner och sin familj.
Inte konstigt att så många barn blir annorlunda och stökiga när de blir äldre ,eftersom de aldrig kanske har fått känna närhet av deras familj eller varken har några vänner . !
Uppskatta varje dag som går för nästa gång kanske det inte finns mer , ta hand om alla dina nära och kära och bråka inte för ofta för rätt som de är så finns inte den människan mera , då ångrar man det så in i helvete!
LIVET kan inte alltid vara en fest , men uppskatta fan det endå !



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0